Om oss

Om Swenature

Swenature AB erbjuder upplevelser med naturen som spelplats. Vår målsättning är att våra kunder ska få en oförglömlig upplevelse med norrländsk kryddning. Vår målsättning är alla råvaror vi serverar i samband med våra event ska vara lokalproducerade eller ekologiska. Förutom ambitionen om lokalproducerad mat samarbetar vi även med flera lokala producenter för att höja våra event ytterligare en nivå samtidigt som vi värnar miljön och Swedish Lapland.

Vi är en Västerbotten Experience. Det betyder att du erbjuds de riktigt genuina upplevelserna av Västerbottens kultur och natur när du besöker oss. Det är en kvalitetsstämpel som garanterar att ett område i Västerbotten kommer att ge dig allt det ovannämnda: boende, mat och aktiviteter enligt dina önskemål. Som en Västerbotten Experience bygger vi vår verksamhet på hållbarhet. Och karaktäriseras alltid av Västerbottens livsstil och gästvänlighet.

Jag som driver Swenature AB heter Peter Lundström och är utbildad biolog med över 20 års erfarenhet av naturvårdsarbete och guidning. Med Swenature ser jag en möjlighet att erbjuda kunskap om naturen till mina gäster. En dag med oss ska vara så mycket mer än en dag ute i naturen. Du ska efter en tur med mig ha lärt dig något om växter och djur som du inte kunde innan, varför tallen ser ut som den gör, flodpärlmusslans livscykel eller varför inte hur området påverkats av människan. Det finns så otroligt mycket att läsa ut ur naturen, bara man tar sig tid att upptäcka.

Vi har valt att erbjuda turer utifrån gästernas önskemål och fysiska förmåga. Alltifrån tätortsnära naturområden till mer avskilda naturområden längre bort. Dock strävar vi efter att inte lämna några fotspår efter oss, vi är gäster i naturen.

Välkommen!

Peter Lundström

 

Kontakt