Skellefteå Kanotcenter

Skellefteå
Kanotcenter

Kanotuthyrning & friluftlivsutrustning

Skellefteå Kanotcenter

På Skellefteå kanotcenter finns ett flertal kajaker och kanadensare till uthyrning, se våra modeller nedan.

Skellefteå kanotcenter är placerat på Sunnanå, södra sidan Skellefteälven, en kort promenad från centrum. Att börja sin paddling vid Storholmen, mitt mellan Lejonströmsbron och Parkbron innebär att du har goda möjligheter att välja hur långt och länge du vill vara ute och paddla, och garanteras att få ta del av den bästa delen av älven.

Vi har lång erfarenhet av paddling i älven och hjälper gärna till med tips på lämplig tur utifrån eran erfarenhet och önskemål.

Kanotuthyrning

 

Uthyrning av kanoter och kajaker, endast 50 meter från Skellefteälvens strand, möjliggör en enkel och snabb naturupplevelse i centrala Skellefteå. Älvsrummet är med sina många öar och djupa nipor fantastiskt trevlig att paddla runt i. Det finns trevliga stopp på öar och stränder där det är möjligt för strandhugg för bad, picknick och grill. Vi finns till på Sunnanå, 10 min promenad från centrum.

Kanoter och Kajaker hyrs ut i antingen förmiddag (08.00-12.00), eftermiddag (13.00-17.00), kväll (18.00-22.00) eller heldag.

 

Utrustning

 

Alldeles för många sitter inne och drömmer om att ta sig ut i naturen, men avstår på grund av att de saknar nödvändig utrustning. Vi vill berika alla människor upplevelser i naturen och erbjude därför våra proffsgrejer för uthyrning. Vi har allt från kanadensare och kajaker till tält, sovsäckar och snöskor för att klara av din aktivitet. Kontakta oss gärna för offert om ni behöver utrustning en längre tid.

 

”Att paddla Skellefteälven visade stan från en helt ny sida, vilket var fantastiskt vackert. Naturskönt var det oxå!”

– Åsa Lundmark

Våra öppettider

Vår verksamhet bygger på bokade upplevelser eller uthyrning av utrustning vilket anpassas efter kunden. Vi svarar på mail inom 24 timmar och på telefon när det ringer.

 

 

Kontakt